Вы вошли как Гость
Группа "ГостиПриветствую Вас Гость!
Вторник, 24.06.2025, 00:37
Главная | Мой профиль | Регистрация | Выход | Вход | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
вакансії для CRM-менеджера
  a_sov  
Дата: Понедельник, 28.04.2025, 19:20 | Сообщение # 1      

Привіт усім! Потрібна допомога в пошуках вакансії для CRM-менеджера в Україні. Я маю досвід у впровадженні CRM-систем, а також у роботі з аналізом і оптимізацією робочих процесів. Зараз шукаю нові можливості для розвитку. Чи є у вас якісь поради щодо того, де можна знайти вакансії в цій сфері? Які платформи варто перевірити, щоб знайти актуальні пропозиції від компаній, що спеціалізуються на CRM-системах? Буду вдячний за рекомендації!  

kirilzhilenko80  
Дата: Понедельник, 28.04.2025, 19:55 | Сообщение # 2      

Здрастуйте! Якщо шукаєте компанію, де можна не тільки отримувати стабільну зарплату, а й розвиватися як спеціаліст, то SharksCode https://sharkscode.com/careers/crm-manager-2/ це точно ваш вибір. Я працюю тут вже досить довго і знаю, що компанія пропонує не лише цікаві та складні завдання, але й чудові можливості для кар'єрного росту. Тут я зміг не тільки розвинути свої технічні навички, а й взяти участь у цікавих проєктах, які реально впливають на розвиток інфраструктури України. Та й атмосфера в колективі дуже позитивна — всі завжди підтримують, а комунікація на всіх рівнях дуже зручна. Якщо хочете працювати у перспективній ІТ-компанії, яка активно впливає на цифровий розвиток нашої країни, обов'язково звертайтесь!  

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2025 | Сделать бесплатный сайт с uCoz