HzBoy | Дата: Четверг, 06.03.2025, 17:33 | Сообщение # 1
|
| Ох, друзі, ось і дійшло до сухого торкретування! Чула, що це один із найшвидших методів для зміцнення стін, але ніяк не можу знайти перевірену компанію в Україні. Може, хтось недавно замовляв такі послуги? Дуже важливо, щоб все було зроблено якісно, бо це ж моя оселя! Якщо є гарні відгуки про якусь фірму, напишіть, будь ласка, буду дуже вдячна!
|
|
| |
la2217596 | Дата: Пятница, 07.03.2025, 12:01 | Сообщение # 2
|
| Довго шукав надійних фахівців для зміцнення стін басейну та зупинився на Київградосервіс. Почитав відгуки, зателефонував, і вже після першої розмови зрозумів, що хлопці – професіонали! Мені порадили сухе торкретування Київ, бо воно створює міцний та довговічний шар, що ідеально підходить для таких конструкцій. Роботи виконали швидко та без зайвого бруду. Якість поверхні – чудова, ніяких дефектів! Що важливо – ціна від Київградосервіс була цілком прийнятною, особливо якщо враховувати якість матеріалів і рівень виконання. Тепер мій басейн готовий до експлуатації на довгі роки. Рекомендую всім, хто шукає професійне торкретування бетону, звертатися саме до цієї компанії – вони точно не підведуть!
Сообщение отредактировал la2217596 - Пятница, 07.03.2025, 12:01 |
|
| |