Обираю гриль для двору
|
|
kykanasliva | Дата: Воскресенье, 29.12.2024, 23:32 | Сообщение # 1
|
| Мене цікавить питання, де можна купити хороший керамічний вугільний гриль для двору? Я давно мрію про таку річ, але хочеться, щоб він був дійсно якісним, надійним і прослужив довго. Дивився в різних магазинах, але важко знайти правильний варіант. Щоб він мав чудову теплоємність і рівномірно прогрівав їжу, а також щоб з ним було легко працювати. Я не професіонал в приготуванні їжі на грилі, тому потрібен пристрій, що простий у використанні, але з хорошими результатами. Може, хтось може порадити хороший інтернет-магазин, де продаються керамічні вугільні грилі з оптимальним співвідношенням ціни та якості? Потрібно, щоб доставка була зручною, а також важливо, щоб була хороша гарантія на цей товар.
|
|
| |
lermontovlermik | Дата: Воскресенье, 29.12.2024, 23:34 | Сообщение # 2
|
| Якщо ти шукаєш якісний керамічний вугільний гриль для двору, то я б порекомендував інтернет-магазин Grillex. Вони спеціалізуються на продажу різноманітних грилів, у тому числі і на керамічних вугільних моделях. Я сам купував у них керамічний вугільний гриль і залишився дуже задоволений покупкою. Ціни в них цілком прийнятні, а якість грилів на висоті. У їхньому асортименті є модель Kamado Joe https://grillex.com.ua/categor....-grills , яка справжній топ серед керамічних грилів – відмінно зберігає тепло і дозволяє готувати страви на високому рівні. Крім того, на сайті є детальні описи товарів, що допомагає вибрати саме те, що потрібно, а також різні варіанти оплати і доставки. Щодо гарантії, то Grillex надає досить тривалу гарантію на свої грилі, тому не переживай за якість. І вони працюють з доставкою по Україні, так що все буде зручно і швидко. Загалом, якщо шукаєш справжній керамічний вугільний гриль для двору, я думаю, що це чудовий вибір.
|
|
| |
oliasaira87 | Дата: Воскресенье, 26.01.2025, 12:34 | Сообщение # 3
|
| А не проще ли взять аэрогриль https://bt.rozetka.com.ua/ua/airgrills/c81089/ , у которого гораздо больший функционал, чем у обычного?
Мне кажется, это нужно обладать очень большим количеством времени, чтобы иметь возможность часто готовить во дворе. Ну раз на выходных вы там что-то приготовите, ну два. И все потом.
Или я не права?
Сообщение отредактировал oliasaira87 - Воскресенье, 26.01.2025, 12:35 |
|
| |