Вы вошли как Гость
Группа "ГостиПриветствую Вас Гость!
Суббота, 11.04.2026, 16:41
Главная | Мой профиль | Регистрация | Выход | Вход | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Як обрати гідний пансіонат для літніх людей у Рівному?
  rittiukia  
Дата: Суббота, Сегодня, 13:40 | Сообщение # 1      

Дуже потребую вашої поради. Хтось стикався з питанням пошуку місця, де про літніх людей дійсно дбають? Моїй мамі потрібен постійний нагляд, який я фізично не можу забезпечити через роботу. Хочеться знайти щось сучасне, де є і медична допомога, і просто нормальне людське спілкування, щоб вона не почувалася самотньою.  

payulass  
Дата: Суббота, Сегодня, 13:41 | Сообщение # 2      

Це справді непростий вибір, бо психологічно важко наважитися на такий крок. Мені здається, що головне тут дивитися не на ремонт чи меблі, а на ставлення персоналу до мешканців. Важливо, щоб там була домашня атмосфера та можливість займатися якимись справами або хоча б гуляти на свіжому повітрі. Коли людина залишається активною та спілкується з однолітками, вона набагато краще почувається, ніж просто сидячи в чотирьох стінах вдома.  

makarickckck  
Дата: Суббота, Сегодня, 13:42 | Сообщение # 3      

Я теж свого часу довго вагався і вивчав різні варіанти для свого батька. Ми об’їздили кілька місць, але зупинилися на одному варіанті, бо там відношення було як до своїх. Будинок для літніх людей у Рівному Грааль, став для нас справжнім порятунком минулого року. Батько спочатку трохи протестував, але швидко знайшов там компанію для гри в шахи і тепер каже, що йому там навіть спокійніше. Дуже важливо, що там професійно стежать за тиском та вчасним прийомом ліків, що вдома ми постійно забували робити.  

wanesscca  
Дата: Суббота, Сегодня, 13:42 | Сообщение # 4      

Ой, як я вас розумію, бо спокій близьких дорожчий за будь-які гроші. Мені здається, що такі заклади — це вже давно не страшно, а навпаки цивілізовано. Коли ми намагаємося розриватися між роботою та доглядом, то часто самі вигораємо і починаємо нервувати на рідних, а це нікому не йде на користь. Гідна старість у комфорті та під наглядом фахівців зараз виглядає як найкращий прояв турботи, який ми можемо дати своїм батькам.  

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2026 | Сделать бесплатный сайт с uCoz