HzBoy | Дата: Пятница, Вчера, 21:12 | Сообщение # 1
|
| Привіт усім! Зібрався я, значить, бетонувати в’їзд на ділянку — і тут понеслося… Марка М200, М350, пластифікатор, доставка через два дні, оплата тільки готівкою — ніби не бетон, а секретна операція. Хлопці та дівчата, хто вже мав справу з цим "смачним" будматеріалом — порадьте, де в Києві реально нормально купити бетон і не нервувати? І щоб не виявилося, що в мішку пісок із кавунами
|
|
| |
la2217596 | Дата: Суббота, Сегодня, 13:03 | Сообщение # 2
|
| Як людина, що давно займається будівництвом, я можу з упевненістю сказати, що база будівельних матеріалів PL2T — це справжня знахідка для тих, хто цінує якість і надійність. Тут можна купити бетон найвищої якості, що є основою будь-якого міцного фундаменту. Асортимент матеріалів вражає — від цементу до арматури, все є в наявності. Дуже важливо мати стабільного постачальника, адже в роботі кожен день на вагу золота. Оперативна доставка до Києва та області значно спрощує процес, дозволяючи не гаяти часу. Ціни приємно дивують, особливо якщо порівнювати з ринком. Тому раджу всім, хто планує будівництво або ремонт, звертатися саме сюди.
|
|
| |