| dogf8565 | Дата: Пятница, Сегодня, 13:15 | Сообщение # 1
|
| Я завжди вважав, що оренда авто в іншій країні — це складно, дорого і пов'язано з купою паперів. Але Туніс переконав мене в протилежному. Коли я шукав варіанти, як дістатися з аеропорту до готелю, натрапив на пропозицію, що здавалася надто зручною, щоб бути правдою: автомобіль без депозиту, без кредитної картки, з оплатою на місці. Я вирішив спробувати, і це було одне з найкращих рішень у цій подорожі. Забронював машину за кілька днів до вильоту, а коли приземлився в аеропорту Туніс-Карфаген, мене вже чекали. Оформлення зайняло не більше десяти хвилин. Автомобіль був чистий, справний і з кондиціонером, що в спеку було справжнім порятунком. Я відразу поїхав у готель, а наступного дня вирушив у невелику подорож. За тиждень я встиг побачити Карфаген, Сіді-Бу-Саїд, доїхати до Хаммамета і навіть звернути в невеликі містечка, де майже не було туристів. Жодних обмежень, жодних розкладів — тільки я і дорога. Якщо ви теж хочете відчути справжню свободу в подорожі, раджу переглянути пропозиції на https://roscar.tn/uk/orenda-avto-tunis-aeroport/. Там справді можна знайти хороший варіант.
|
| |
| |