| misterbicips | Дата: Пятница, 02.10.2026, 20:55 | Сообщение # 1
|
| Збираюся найближчим часом зробити обмін у Чернівцях і вирішила спочатку почитати відгуки та поради. Не хочеться орієнтуватися тільки на перший результат у пошуку, бо курс може змінюватися протягом дня. Як ви обираєте обмінник у такій ситуації? Можливо, є якісь моменти, які варто перевірити перед самим обміном, щоб потім не шкодувати про свій вибір?
|
| |
| |
| HzBoy | Дата: Понедельник, Сегодня, 12:20 | Сообщение # 2
|
| Півроку тому я відкладала гроші на подарунок для доньки, яка вступила до університету в Німеччині, і мені потрібна була значна сума у євро. Я знала, що від курсу залежить дуже багато, тому вирішила поцікавитися, де саме можна отримати найкращий курс обміну євро у Чернівцях https://chernivtsi.namomente.ua/eur-uah порівняла кілька варіантів, і вибір упав на обмінник, який мені рекомендувала сусідка. Вона користується його послугами вже давно й не мала жодних нарікань. Я залишила заявку на сайті, і менеджер зателефонував мені майже одразу, уточнивши всі деталі. Приємно здивував той факт, що компанія на ринку з 2015 року і за цей час сформувала сталу репутацію. Обмін відбувся швидко, у комфортних умовах, а курс виявився навіть кращим, ніж я очікувала. Донька отримала подарунок вчасно, а я залишилася задоволена і сервісом, і ставленням до клієнта. Тепер це наш постійний обмінник, і я з радістю його рекомендую.
|
| |
| |