Вы вошли как Гость
Группа "ГостиПриветствую Вас Гость!
Вторник, 28.04.2026, 02:14
Главная | Мой профиль | Регистрация | Выход | Вход | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Взяли онлайн-кредит на моє ім'я через злам кабінету
  rittiukia  
Дата: Вторник, 31.03.2026, 21:33 | Сообщение # 1      

В мене зламали пошту чи фінансовий номер, і за одну ніч набрали «швидкогрошей» у трьох різних МФО на моє ім'я. Я вже подала заяву в кіберполіцію, але банки та мікрозайми продовжують нараховувати пеню і вимагати повернення. Хто знає, які зараз у 2026 році діють юридичні механізми, щоб зупинити це свавілля ще до закінчення слідства? Чи можна через суд заблокувати стягнення, якщо довести, що телефон у цей момент був у іншому місці? Потрібна допомога профі, які вміють «розносити» такі договори та знають, як примусити МФО видалити записи з бази боржників. Порадьте, до кого написати.  

wanesscca  
Дата: Суббота, 04.04.2026, 15:05 | Сообщение # 2      

Жахлива ситуація, співчуваю тобі, бо сама знаю, як це — прокинутися з купою чужих боргів через злам пошти. Головне зараз — не дати цим МФО психологічно тебе зламати, бо закон у 2026 році на боці жертв кібершахрайства, якщо правильно зафіксувати докази. Твоя заява в поліцію — це лише перший крок, але паралельно треба обов'язково тиснути на самі контори через адвокатські запити, щоб вони зупинили нарахування пені на час розслідування. Я якраз нещодавно розбиралася, що робити якщо шахрай взяв кредит — читала на Актум дуже детальну інструкцію про те, як визнати такі договори недійсними. Фахівці цієї компанії реально допомагають довести в суді, що телефон був в іншому місці або що вхід у кабінет здійснювався з підозрілого IP. Не чекай, поки слідство закінчиться, бо відсотки ростуть щодня, краще одразу звернися до юристів, які вміють «зачищати» кредитну історію від такого бруду. Пиши їм, вони підкажуть, як правильно заблокувати будь-яке стягнення вже зараз!  

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2026 | Сделать бесплатный сайт с uCoz