| kykanasliva | Дата: Среда, Вчера, 22:48 | Сообщение # 1
|
| Останнім часом все частіше думаю про те, щоб частину криптовалюти переводити в гривню, але ніяк не можу визначитися з платформою. Дуже не хочеться втратити на комісіях або нарватися на затримки з виплатами. Потрібен сервіс із адекватним курсом, зрозумілими умовами та нормальною підтримкою. Можливо, хтось уже обмінював USDT чи BTC і може порадити, де краще всього вигідно обмінювати криптовалюту без зайвого стресу?
|
| |
| |
| edvardjila | Дата: Среда, Вчера, 22:49 | Сообщение # 2
|
| Якщо говорити по-чесному, я теж пройшов через кілька не дуже вдалих спроб, поки не знайшов варіант, який мене повністю влаштував. Зараз користуюся Obmify https://obmify.com/ і поки що жодного разу не пошкодував. Там усе максимально прозоро: бачиш курс до створення заявки, розумієш фінальну суму і не ловиш “сюрпризів” після підтвердження. Особливо сподобалося, що сервіс обміну криптовалюти та безготівки Obmify працює стабільно навіть у пікові моменти, коли навантаження на ринок зростає. Перекази на картку приходили швидко, комісії без прихованих нарахувань, а підтримка відповідала без формальних відписок. Для мене це став надійний робочий інструмент, коли потрібно швидко зафіксувати прибуток і не хвилюватися за кожну транзакцію.
|
| |
| |