| makartaranovs | Дата: Среда, 25.02.2026, 12:47 | Сообщение # 1
|
| Зіткнулася з ситуацією, коли потрібно вирішити питання з небажаною вагітністю. Обдзвонила кілька клінік - ціни дуже різні і незрозуміло за що така різниця. Хтось може пояснити, як розібратися у вартості і від чого вона залежить?
|
| |
| |
| kozeevkiril269 | Дата: Среда, 25.02.2026, 19:03 | Сообщение # 2
|
| Ситуація знайома - я теж обдзвонювала кілька місць і цифри були настільки різними, що стало зовсім незрозуміло за що взагалі платиш. Ціни на усі методи переривання залежать від кількох факторів - конкретного методу, терміну вагітності, виду анестезії і того, що саме включено в пакет: аналізи, УЗД до і після, контрольний огляд і консультації. Деякі клініки навмисно називають низьку базову ціну, а потім виявляється що кожен з цих пунктів оплачується окремо - підсумкова сума може суттєво відрізнятися від першої цифри. Перед тим як робити остаточний вибір, я вивчила інформацію ось тут https://svitlana.kiev.ua/uk/poleznaya-informacziya-uk/abort-v-kyevi/ щоб розуміти які етапи входять у процедуру. У Світлані мені чесно розписали вартість по пунктах і підсумок не відрізнявся від того що сказали при записі - жодних несподіванок. Рекомендую при дзвінку прямо питати: чи включені аналізи, УЗД і контрольний огляд у названу суму. Відповідь одразу покаже наскільки клініці можна довіряти.
|
| |
| |